تشخیص کیفیت کفش

 آیا میدانستید اگر اجزای کفش را بهتر بشناسید میتوانید مانند یک حرفه‌ای کفش‌شناس خرید کنید و متناسب با ارزش و کیفیت هر کفش پول پرداخت کنید؟ داشتن اطلاعات کافی درمورد یک محصول به شما کمک می‌کند تا هنگام خرید انتخاب مناسب‌تر و باکیفیت تری داشته و از محصول خریداری شده رضایت بیشتری داشته باشید، لذا شناخت آناتومی و اجزای کفش (اجزای تشکیل دهنده + ویژگی‌های کارکردی) برای انتخابی مناسب ضروری است.

برای شناخت اجزای یک کفش و ویژگی‌های آن با ما همراه باشید:

  • رویه کفش: اولین و ظاهری‌ترین جزء تشکیل‌دهنده هر کفش رویه یا لایه بیرونی آن است. از آنجایی که قسمت رویه، ویترین کفش بوده، علاوه بر نمایش زیبایی‌‌های ظاهری کفش، منعکس کننده کیفیت محصول هم می‌باشد. یکی دیگر از وظایف مهم رویه کفش، مراقبت از پا دربرابر ضربات خارجی، گرما و سرما است  بنابراین رویه کلیدی‌ترین عنصر مورد توجه در انتخاب کفش بوده و باید به آن دقت فراوان داشت. قابل ذکر است، زمانی که یک فروشنده از جنس کفش می‌گوید درواقع از جنس رویه کفش حرف می‌زند، پس به شما اطمینان خواهیم داد شناخت اجزای کفش شما را به سمت انتخاب کفش با کیفیت هدایت میکند.

 

اجزای مختلف رویه کفش:

  • کوارتر: که در قسمت‌های کناری و پشت پا تعبیه شده و کارش محکم کردن پا در کفش بوده و مانع از تغییرات ظاهری کفش در طول زمان می‌شود.
  • ومپ: که در قسمت‌هایی جلویی کفش و روی پنجه پا تعبیه می‌شود و از پا در برابر ضربات مراقبت می‌کند.
  • بند، کش و سگک کفش که معمولا روی ومپ قرار و به افراد این امکان را می‌دهد تا در صورت نیاز کفش را تا حدی تنگ یا گشاد کنند
  • لایه مراقب انگشت‌های پا که در برخی از کفش‌ها جهت مراقبت بیشتر بر روی ومپ و قسمت جلوی کفش روی انگشتان تعبیه می‌شود.
  • آستر کفش:  این بخش به حساس‌ترین قسمت کفش معروف است زیرا مستقیما با پوست پای شما سرو کار دارد. آستر درونی‌کفش هم می‌تواند مانند رویه از مواد اولیه متفاوتی مانند انواع چرم‌های گاوی، گوسفندی، بزی و انواع پارچه‌ها تولید شود و مدل‌های مختلفی از کفش را ایجاد کند تا متناسب با مکان‌ها و زمان‌های مختلف استفاده شود. مثلا در کفش‌هایی که برای مراسم‌های رسمی استفاده می‌شود آسترهای چرمی توصیه ‌می‌شود. مهمترین وظیفه آستر کفش حفظ سلامت و آرامش پای شما در مدت زمان استفاده از کفش‌ است؛ عرق کردن بیش‌از حد در اثر تنفس‌ناپذیر بدن آستر، بو گرفتن پا در اثر عرق کردن، ایجاد قارچ‌های پوستی در اثر عرق کردن‌های متوالی یا حتی ایجاد التهاباتی مانند تاول پا جز شایع‌ترین مشکلاتی‌هستند که افراد در اثر نامناسب بودن آستر کفششان به آن‌ها گرفتار می‌شوند، لذا توجه به مناسب بودن آستر هنگام خرید کفش امری حیاتی است. منظور از آستر مناسب آستری است که طول عمر خوبی داشته و به سادگی دچار خراشیدگی و پارگی نشده و توانایی بالایی در جذب عرق و رطوبت پا داشته باشد. در میان انواع آسترها، آسترهای چرم بزی بخاطر لطافت زیاد، منعطف بودن، توانایی بالا در رد و بدل کردن هوا و ویژگی ضدباکتریایی که در خود دارد بیشترین سازگاری را با پوست پای افراد داشته لذا بیشتر از سایر آسترها توسط کارشناسان توصیه می‌شود، و گاهی اوقات به عنوان بهترین نوع آستر معرفی میشود.
برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


سوالی دارید؟ ارتباط مستقیم در واتساپ